Selaintasi ei tueta! Sivustomme ei toimi oikein selaimesi kanssa.


Ole hyvä ja käytä jotain seuraavista: FireFox, Opera, Chrome. Kiitos!   Sulje ikkuna

KM-RRR Yhtiöt Oy:n sopimusehdot

 

1.Yleiset sopimusehdot

shop.kmrrr.fi on KM-RRR Yhtiöt Oy:n ylläpitämä kauppapaikka.
KM-RRR Yhtiöt Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksentekohetken sopimusehdot pätevät tilaukseen. 


1.1 TILAUSEHDOT

KM-RRR Yhtiöt Oy ja KM-RRR Yhtiöt Oy:n verkkokauppa-shop.kmrrr.fi  myy tuotteita vain yrityksille. 


1.2 REKISTERÖITYMINEN JA UUTISKIRJE

Asiakasyrityksen yhteyshenkilö täyttää rekisteröintilomakkeen kaikki pakolliset, tähdellä merkityt kentät rekisteröidessään yrityksen verkkokauppaan. Asiakkaan antamat tiedot ovat luottamuksellisia. Asiakas vastaa siitä, että hänen antamansa henkilö- ja yritystiedot ovat oikein. Rekisteröityminen on maksutonta. 


1.3 HINNAT

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa. Hinnat ovat lähtöhintoja ellei toisin mainita, eivätkä sisällä arvonlisäveroa eivätkä kuljetusta. 

Pidämme oikeuden virheellisten hintojen korjaukseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä asiakkaan vahvistamatta korjausta. 


1.4 TOIMITUSKULUT

Kaikkiin toimitusta vaativiin tilauksiin lisätään mahdolliset toimituskulut. Samassa lähetyksessä voi olla yksi tai useampi tuote, mutta lopullinen toimituskulu riippuu koko tilauksen painosta ja koosta. 


1.5 MAKSUTAVAT

LASKU

Laskun maksuehtona on 14pv netto uusilla asiakkailla ja tämä jälkeen luottotietoihin perustuva yrityskohtainen maksuehto. Mikäli asiakas ei ole luottokelpoinen, asiakkaan tulee maksaa lasku etukäteen. Mikäli asiakas tilaa tuotteet laskulla, ovat tuotteet virallisesti niin kauan KM-RRR Yhtiöt Oy:n omaisuutta, kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu.


1.6 TILAAMINEN

Asiakasyrityksen yhteyshenkilö on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään sekä omat, että yrityksen täydelliset yhteystiedot. 

Tilaaminen tapahtuu pääasiassa internetissä osoitteessa shop.kmrrr.fi

Tilaamiseen liittyvä tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse asiakkaalle. 


1.7 TOIMITUSEHDOT

KM-RRR Yhtiöt Oy pidättää oikeuden toimitusaika-arvioiden muutoksiin ilman ennakkovaroitusta. Valmiit tilaukset lähetetään kuljetukseen noin 1-3 työpäivän käsittelyajalla. 

Varastossa olevien tuotteiden osalta toimitusaika on ruuhkahuippuina viimeistään 30 päivän kuluttua tilauksesta. 

Mikäli toimitusaika on olennaisesti tavallista pidempi ilmoitetaan siitä asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvää tuotetta koskeva tilaus. KM-RRR Yhtiöt Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. 

Jos tilaukseen sisältyy useampia tuotteita ja niiden toimitusajat vaihtelevat, lähetämme tuotteet osatoimituksena. Tilauksen jakautuessa useampaan toimitukseen toimituskulut veloitetaan toimituskohtaisesti.  


1.8 PALAUTUS- JA PERUUTUSOIKEUS


Tuotteilla ei ole täyttä palautusoikeutta. Tuote voidaan harkinnanvaraisesti ottaa takaisin, mutta tällöin peritään palautuksesta aiheutuvat mahdolliset rahtikulut sekä ennalta sovittavat käsittelymaksut.
Asiakas voi peruuttaa tilauksen, mikäli tilauksen tuotteita ei vielä ole hankittu asiakkaan tilausta varten. 


2. Käyttäjäsopimus

Tämä käyttäjäsopimus sisältää KM-RRR Yhtiöt Oy:n (jäljempänä ”palvelun tarjoaja”) shop.kmrrr.fi- verkkopalvelun (jäljempänä ”palvelu”) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään palveluun tai ostaessaan tuotetta palvelusta asiakas hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. 

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:
KM-RRR Yhtiöt Oy
Y-tunnus: FI16455018

Postiosoite:
Virkamaankatu 7
95420 Tornio


2.1 MUUTOKSET

KM-RRR Yhtiöt Oy:llä on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia verkkopalveluunsa. KM-RRR Yhtiöt Oy:llä on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla kirjallisesti tai palvelun välityksellä käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessä. 

2.2 REKISTERÖITYMINEN

Asiakasyrityksen edustaja luo verkkotunnukset täyttämällä KM-RRR Yhtiöt Oy:n lähettämän rekisteröitymislomakkeen ja palauttamalla sen täytettynä. KM-RRR Yhtiöt Oy luo asiakasyritykselle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Salasanan asiakasyritys voi vaihtaa päivittämällä sen palvelun tietoihin.

Palveluun voi rekisteröityä vain yritys. Rekisteröityminen on maksutonta. KM-RRR Yhtiöt Oy voi halutessaan evätä rekisteröitymisen. 


2.3 PERUSTIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ


Käyttäjän antamat perustiedot kerätään ja tallennetaan KM-RRR Yhtiöt Oy:n asiakasrekisteriin. 

Pakollisia tietoja ovat yhteyshenkilön nimi, käyttäjätunnus, salasana sekä yrityksen: y-tunnus, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite 

KM-RRR Yhtiöt Oy ei luovuta perustietoja ulkopuoliselle. KM-RRR Yhtiöt Oy varaa itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. 

Käyttäjällä on palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään tai yritystään koskevia perustietoja, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. 


2.4 KÄYTTÄJÄN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET


Asiakasyritys vastaa kaikesta käyttäjätunnuksella ja salasanalla tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Asiakasyritys vastaa, että asiakastilin käyttäjätunnus ja salasana pysyvät vain hyväksi katsomiensa vastaavien hallussa. 

Asiakasyritys ja asiakasyrityksen edustaja sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakasyritys ja asiakasyrityksen edustaja sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä. 

Asiakasyritys ja asiakasyrityksen edustaja vastaa kaikista palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenne yhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista. 

Asiakasyritys ja asiakasyrityksen edustaja vastaa täysimääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta KM-RRR Yhtiöt Oy:lle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille. 


2.5 RIITOJEN RATKAISU


Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Suomen lainsäädännön mukaan.

2.6 PETOSYRITYS JA PETOS

Tilaajan yrittäessä tehdä tai tehdessä petoksen, joissa oikeusteitse tilaaja todetaan syylliseksi, on tilaaja velvollinen korvaamaan minimissään 500 euroa kulukorvauksia KM-RRR Yhtiöt Oy:lle menetetystä työajasta tilauksen ja petosasian käsittelyn aiheuttamista kuluista. Nämä kulut tullaan vaatimaan vastaajalta oikeuskäsittelyn yhteydessä. 

3. Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. KM-RRR Yhtiöt Oy:n asiakkuuteen ja muuhun yhteistyöhön perustuva rekisteri. 

Rekisterinpitäjä:
KM-RRR Yhtiöt Oy (y-tunnus: FI1645501-8)
Virkamaankatu 7
FI- 95420
Tornio
Finland

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt KM-RRR Yhtiöt OY:n tai KM-RRR Yhtiöt Oy:n pitämän verkkokaupan asiakkaaksi


3.1 HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on KM-RRR Yhtiöt Oy:n sekä KM-RRR Yhtiöt Oy:n verkkokaupan shop.kmrrr.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden toimitusten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää KM-RRR Yhtiöt Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

KM-RRR Yhtiöt Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä KM-RRR Yhtiöt Oy:lle asiakaspalveluun, sähköpostitse info@kmrrr.fi


3.2 REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasyrityksen tietoihin tallennetaan seuraavat henkilötiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Markkinointikiellot

Verkkokauppa-asiakkaiden osalta käsitellään lisäksi seuraavia tietoja: Asiakasnumero, käyttäjätunnus ja salasana. 

Tilausten käsittelyyn, toimittamiseen ja palauttamiseen liittyvät tiedot. 


3.3 SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET


Henkilö itse sekä asiakasyritys, jossa hän työskentelee. 


3.4 TIETOJEN LUOVUTUS

KM-RRR Yhtiöt Oy voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rekisteristä voidaan luovuttaa tietoja KM-RRR Yhtiöt Oy:n valikoimien yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojen tällaista luovuttamista. 

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.


3.5 REKISTERIN SUOJAUS

Ainoastaan määrätyillä KM-RRR Yhtiöt Oy:n ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy asiakastietokantasovelluksiin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella. 

Tietoja voidaan siirtää tai luovuttaa tarvittaessa sellaisille EU:n / ETA:n ulkopuolella oleville yhteistyökumppaneille, jotka toimivat KM-RRR Yhtiöt Oy:n toimeksiantamana tai sen yhteistyössä, ja joiden kanssa on kirjallisesti sovittu Suomen tietosuojan tason noudattamisesta lainsäädännön edellyttämällä tavalla. 

Manuaalinen aineisto on yrityksen tiloissa lukittujen ovien takana.


3.6 TARKASTUS JA KIELTO-OIKEUS


Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisena ottamalla yhteys sähköpostitse tai kirjallisesti postitse. 

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ottamalla yhteys sähköpostitse tai kirjallisesti postitse. 

KM-RRR Yhtiöt Oy huolehtii tietosuojasi säilymisestä Internetissä sekä henkilötietojesi käsittelystä henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaana sinä vastaat siitä, että säilytät henkilökohtaiset käyttäjätunnuksesi ja salasanasi huolellisesti ja tutustut verkkokaupastamme löytyviin ehtoihin ja selosteisiin. 


3.7 MIKSI KERÄÄMME TIETOJA JA MISTÄ TIEDOISTA ON KYSE?

Tarvitsemme keräämiämme tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti ja tarjota asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan palveluita. Tietoja voidaan käyttää asiakkaan tilausta toimitettaessa, markkinointitarkoituksiin kuuluvia tarjouksia lähetettäessä sekä siinä tapauksessa, että tavaroiden toimituksessa ilmenee ongelmia. Käytämme asiakasyrityksen yhteyshenkilön tietoja aina ottaessamme yhteyttä asiakkaalle. 


3.8 MIHIN VOI OTTAA YHTEYTTÄ, JOS HALUAA TARKISTAA REKISTERITIETONSA?

Asiakasyrityksen edustaja voi kirjautua omilla asiakastunnuksillaan kauppaamme, tarkastaa ja muuttaa järjestelmäämme tallentuneita tietoja “Asiakastilini” - linkistä. 

Asiakasyrityksen edustajalla on oikeus ottaa meihin yhteyttä tarkistaakseen rekisterissämme olevat henkilötiedot. Jos tiedoissa on virheitä tai puutteita tai jos ne ovat turhia, edustaja voi pyytää tietojen korjaamista. 

Tarkastuspyynnöt voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen info@kmrrr.fi.